NOVOLETNA AKCIJA

NOVOLETNA AKCIJA

Ljubljana, december 2016

 

 

 

 

 

Spoštovani,

Zveza slovenskih društev za boj proti raku je z 11 regijskimi društvi med nevladnimi organizacijami najstarejši in najpomembnejši nosilec preventivnih dejavnosti na področju rakavih bolezni. Zaveda se, da je zanjo v prihodnosti še veliko dela in prostora pri celovitem programu obvladovanja raka v Sloveniji, kjer si že sedaj prizadeva prispevati k ustvarjanju take slovenske družbe, v kateri ne bo nihče zbolel ali umrl za rakom zaradi lastne nevednosti ali zaradi brezbrižnosti države.

Že od leta 1990 z novoletno akcijo zbiramo sredstva za nakup opreme, ki izboljša obravnavo bolnikov z rakom, v zadnjih letih predvsem tistih, ki jih odkrijejo v presejalnih programih ZORA, DORA in SVIT.

Z letošnjo akcijo želimo znova prispevati k uspešnosti programa ZORA in zato nameravamo z denarjem, ki ga bomo zbrali pomagati

Citološkemu laboratoriju Onkološkega inštituta Ljubljana
z nakupom ergonomskega svetlobnega mikroskopa z vso opremo,
potrebnega za prepoznavanje /pred/rakavih celic v brisu materničnega vratu.

Lastnike in uprave slovenskih podjetij prosimo, da namesto za božično-novoletne voščilnice in simbolična darila svojim sodelavcem in partnerjem namenite sredstva za nakup tega aparata. Vaše voščilo bo objavljeno v dnevnih časopisih DELO in/ali DNEVNIK v sredo, 30. 12. 2016.

Objava, ki je donacija, stane v enem časopisu 200,00 EUR.

V prilogi vam pošiljamo naročilnico, v kateri nam označite časopis, kjer želite objavo. Podpisano in potrjeno naročilnico nam vrnite po pošti ali po faksu na naslov: Zveza slovenskih društev za boj proti raku, Trubarjeva 76 a, 1000 Ljubljana, faks št. 01/ 430 97 85. Po prejemu potrjenega obrazca vam bomo v podpis poslali donatorsko pogodbo.

Upamo, da se nam boste pridružili in nam pomagali k še večjemu uspehu presejalnega programa ZORA!

V imenu Zveze in regijskih društev za boj proti raku se vam toplo priporočamo in vam v letu, ki prihaja, želimo veliko poslovnih uspehov in osebne sreče.

 

 

dr. Maja Primic Žakelj, dr. med.,

predsednica Zveze slovenskih društev za boj proti raku

Deli z ostalimi