Projekt Onko organizira svoj 2. kongres - Onkološke terapije na poti do remisije

Projekt Onko organizira svoj 2. kongres - Onkološke terapije na poti do remisije

Projekt Onko organizira svoj 2. kongres, v torek, 12. decembra 2023 od 16:30 do 21:00 - v Veliki predavalnici Medicinske fakultete v Ljubljani.

Udeležba je brezplačna.

Prijave na kongres zbirajo prek prijavnice na povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSLVnVTDa3AqMZmmcEWQYWax8hP5nfiWb2O4WgRnjthwmSoQ/viewform?fbclid=IwAR3EgsT5sDI5JFZDKD7BGbRXz1uTKjDDE5v9Ci8_Mmdf8ze4f7HoKVifIe8

Poleg dogodka v živo bo potekal tudi videokonferenčni prenos predavanj kongresa preko spletne platforme Webex, vendar pa bodo delavnice samopregledovanja in sodelovanje v nagradni igri omogočeno le udeležencem v živo. Povezavo do spletnega prenosa bodo poslali nekaj dni pred kongresom na e-mail, naveden v prijavnici (link zgoraj). 

Na kongresu bodo v sklopu petih predavanj predstavljene različne metode zdravljenja raka: kirurško zdravljenje, kemoterapija, tarčno zdravljenje, radioterapija, brahiradioterapija, imunoterapija, hormonsko zdravljenje ter psihološka podpora posameznikom, ki se srečajo z onkološko diagnozo. Po sklopu predavanj bodo izvedli tudi praktično predstavitev postopkov samopregledovanja kože, mod in dojk z demonstracijo ter prikazom predrakavih in rakavih sprememb na modelih.

Vabljeni, program je izjemno zanimiv!

Podrobnejši opis in aktualne informacije v zvezi z dogodkom si lahko preberete tudi na facebook strani dogodka: https://www.facebook.com/events/6775836102529571/?ref=newsfeed 

 

Deli z ostalimi