BUMPER anketa za ciljno populacijo

BUMPER anketa za ciljno populacijo

Zveza slovenskih društev za boj proti raku sodeluje v projektu BUMPER, kjer razvijamo mobilno aplikacijo za preventivo raka v evropskem prostoru, pri kateri se bomo osredotočili na aktivnosti in življenjski slog, s katerim lahko preprečujemo raka. Prosimo za vašo pomoč pri prepoznavanju potreb in želja evropskih prebivalcev, da bomo lahko pripravili aplikacijo, ki bo lahko naslovila te potrebe pri promociji zdravje pri prečevanju raka. Aplikacija je ena izmed pobud in ciljev Evropskega načrta za boj proti raku in podpira jo Evropska komisija. Aplikacija bo na voljo tudi v slovenskem jeziku.

Priložena je povezava do ankete, kjer so vprašanja o značilnostih in željah uporabnikov, ki jim bo aplikacija namenjena – to so odrasli od 20 let naprej.

Vprašalnik je del dvoletnega evropskega projekta BUMPER, ki ga koordinira Evropska liga proti raku v celoti. Osnova aplikacije je Evropski kodeks proti raku (12 priporočil proti raku). BUMPER v sodelovanju z razvijalci zagotavlja tako usmerjeno promocijo aplikacije kot strokovno veljavnost.

Več o projektu BUMPER: https://www.cancer.eu/bumper/

Radi bi prejeli čimveč slovenskih odgovorov, tako bo aplikacija lahko prilagojena na potrebe slovenskih prebivalcev. Prosimo vas, da anketo izpolente sami in da povezavo do ankete delite s čimveč kandidati, je anonimna in vsebuje 21 vprašanj izbirnega tipa. 

Povezava do spletne ankete: https://forms.office.com/e/QKMFG2mSAa

Najlepše se vam zahvaljujemo za prispevek in sodelovanje.

Ko bo mobilna aplikacija pripravljena (čez 2 leti), bo na voljo vsem slovenskim uporabnikom.

Deli z ostalimi