2. nacionalna konferenca »ZDRAVA POVEZAVA - Združujemo moči za zdravje ljudi«

Včeraj, 5. 12. 2022, je na Brdu pri Kranju Ministrstvo za zdravje organiziralo 2. nacionalno konferenco »ZDRAVA POVEZAVA - Združujemo moči za zdravje ljudi«

Na konferenci, ki je bila namenjena širši javnosti in deležnikom s področja javnega zdravja, smo predstavili sofinancirane programe nevladnih organizacij, primere dobrih praks ter dosežke programov, ki jih je Ministrstvo za zdravje sofinanciralo z javnim razpisom v obdobju 2019-2022.

Na konferenci je vse prisotne nagovorila tudi državna sekretarka na ministrstvu za zdravje Azra Herceg. Predstavljene so bile aktivnosti in programi nevladnih organizacij v sklopu panela "Prostovoljstvo v Sloveniji: Nisem sam", v kateri smo nastopili tudi predstavniki Zveze slovenskih društev za boj proti raku; aktivnosti in programi v sklopu "Zdrava in varna mladost", ki so namenjeni mladim in prispevajo k njihovem opolnomočenju ter spodbujanju zdrave izbire; ter primeri dobrih praks povezovanja in sodelovanja deležnikov v lokalnih skupnostih, ki prispevajo k boljšemu zdravju in večji kakovosti življenja, v sklopu panela "Skupaj smo močnejši".

Deli z ostalimi