V Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani bo 12. oktobra 2022, od 7.00 do 19.00 ure, cepilni dan proti HPV za študentke in študente.

V Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani bo 12. oktobra 2022, od 7.00 do 19.00 ure, cepilni dan proti HPV za študentke in študente.

V Zdravstvenem domu za študente bo 12. oktobra 2022 od 7.00 do 19.00 ure cepilni dan proti HPV za študentke in študente.

Cepljenje je brezplačno za študentke zamudnice (rojene leta 1998 ali kasneje, ki do sedaj še niso bile cepljene). Za vse ostale je cepljenje samoplačniško. Potrebni so 3 odmerki, cena posameznega odmerka 9-valentnega cepiva Gardasil je 70 EUR.

Obvezno je predhodno naročanje, ki je na voljo na naslednji povezavi: cepljenje proti okužbi HPV.

Vprašanja glede cepljenja lahko postavite na cepljenje@zdstudenti.si.

Zaradi varnega izvajanja cepljenja je potrebno upoštevati naslednja pravila:

– Na cepljenje pridite točno ob dogovorjeni uri.

–  Cepljenja se udeležite le, če nimate prehladnih znakov oziroma niste bili v stiku z ljudmi, ki so imeli potrjeno COVID bolezen.

– S seboj prinesite zdravstveno kartico in cepilno knjižico.

– Samoplačnike prosimo, naj poravnajo račun z bančno kartico, da se izognemo rokovanju z gotovino. Cena samoplačniškega cepljenja je 70 eur na dozo.

– V primeru, da zbolite ali se ne morete udeležiti cepljenja, prosimo, da to sporočite na elektronski naslov cepljenje@zdstudenti.si

Če še nimate izbranega osebnega zdravnika, si ga za časa študija lahko izberete v našem ZD. To lahko uredite pri medicinski sestri, ko boste prišli na cepljenje.

Deli z ostalimi