Archive by category: NoviceNazaj na seznam novic
RSS
Abeceda o humanih papilomavirusih

Abeceda o humanih papilomavirusih

V povezovanju je moč, zato se je Zveza slovenskih društev za boj proti raku pri izvajanju ciljev projekta "Priporočila proti raku naj ne obvisijo v zraku" povezala z vodstvom Dijaškega doma Ivan Cankar v Ljubljani in 4. oktobra 2018 izvedla zdravstveno vzgojne urice pod naslovom Abeceda o humanih papilomavirusih. Udeležili so se je dijakinje, dijaki in vzgojitelji določenih vzgojnih skupin. 
Preberite več
Priporočila: začetek drugega leta

Priporočila: začetek drugega leta

Začelo se je novo šolsko leto, z njim pa tudi novo leto sodelovanja z dijaki devetih ljubljanskih srednjih šol in njihovimi mentorji v okviru projekta Priporočila proti raku naj ne obvisijo v zraku.Le kaj vse bo našim sodelavcem uspelo letos? 
Preberite več
Dišiš mi po pomladi 2018

Dišiš mi po pomladi 2018

V soorganizaciji Pomurskega društva za boj proti raku in Osnovne šole Janeza Kuharja Razkrižje je ob Svetovnem dnevu brez tobaka, 24. maja, potekala tradicionalna prireditev »Dišiš mi po pomladi« s tematsko razstavo in podelitvijo častnega naziva »Ambasador Evropskega kodeksa proti raku«.Zavzetost in ustvarjalnost šolarjev (ter njihovih mentorjev) je bila prav navdihujoča - hvala vsem!  
Preberite več